Close the gap

#37 FKT på Kungsleden av Dennis Källerteg (intervju)

September 08, 2020 Christian Malmström Season 2 Episode 9
Close the gap
#37 FKT på Kungsleden av Dennis Källerteg (intervju)
Show Notes

Kungsleden är en av världens populäraste vandringsleder och antagligen Sveriges mest prestigefyllda led att genomföra. Normalt vandrar man den på 27-30 dagar. Förra veckan sprang Dennis Källerteg leden på nya rekordtiden 3 dygn, 19 timmar och 57 minuter. Därmed krossade han det tidigare rekordet med nästan 19 timmar! Hör hans berättelse i fyra dimensioner och inspireras att själv gå utanför det du trodde var dina gränser och uppfylla dina drömmar! Ett urval av fantastiska citat från podden.

"Jag kunde inte nudda någon del på kroppen utan att det gjorde ont", "Knät var stort som en liten fotboll", "Jag var tvungen att betala en stor mängd pengar för att få dem att skjutsa mig över med båt", "Helt plötsligt efter 3 dygn började kroppen jobba med mig istället för mot mig", "Det är den bästa känslan som finns att lägga sig bredvid stigen och sova" och "Jag fick upp farten de sista 20 km och låg i 5-6 min/km igen".


Om du gillar det du hört och vill hjälpa mig att nå fler vill jag be dig att gå in på iTunes och ge ett betyg och skriva en recension. Det hjälper fler att hitta till podden.

Jag vore också jättetacksam för input på ämnen som du skulle vilja att jag gräver ner mig i under hösten (christian@ironcoach.se). Och sist men inte minst, skulle jag vilja att du nu funderar på 3 vänner som du tror skulle gilla podden och dela den med dem, eller ta en printscreen på din telefon och dela den på facebook eller linkedin, tagga gärna mig (Christian Malmström el Ironcoach) så får du en virtuell highfive och ett stort tack tillbaka!