Close the gap

#13 - To dare or not to dare - hjälteresan

April 06, 2020 Christian Malmström Season 1 Episode 13
Close the gap
#13 - To dare or not to dare - hjälteresan
Show Notes

Idag handlar avsnittet om mod. Om du tänker tillbaka på de saker i livet som du är mest stolt över, så slår jag vad om att de involverade en viss grad av rädsla. Varför ligger vår fulla potential utanför vår komfortzon? Och hur vet vi om vi är på rätt väg i vår utveckling?

Och vad har Adam Grant, Emerson, Kirkegard, Seneca, Joseph Campbell och George Lucas med saken att göra? Hur blev Star Wars den episka rymdsaga som den blev och varför kan man inte göra en omelett utan att krossa äggen?

Vi har alla chansen att bli hjältar i våra egna liv. Se dokumentären Finding Joe här (som jag tipsar om i avsnittet).

Om du gillar avsnittet vore jag jättetacksam om du vill prenumerera OCH ge ett omdöme på iTunes. Det hjälper till att sprida podden till fler. Jag har medvetet tagit beslutet att inte sälja din uppmärksamhet och tid till annonsörer för att hålla podden reklamfri, så istället vore jag superglad om du vill tipsa två av dina vänner om podden. När vi tillsammans strävar mot vår fulla potential kommer världen bli en lite bättre plats! Om du har frågor som du vill att jag tar upp eller vill ha hjälp att nå nästa nivå når du mig, Christian Malmström på christian@ironcoach.se eller via ironcoach.se eller lavaleadership.com.